Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 12 / 12
  Tuote on lisätty luetteloomme torstaina, 11. helmikuuta, 2016.

  Barefoot Lampaankarvasatula

  Hinta:  349.90€

  Vaihtoehdot:

  Barefoot Lampaankarvasatula on valmistettu aidosta lampaanvillasta. Suuret polvituet ja korkea, pehmeä takakaari antavat tukea sekä auttavat ratsastajaa pysymään satulassa kovemmassakin menossa. Sisäpuoli on valmistettu Sympanovasta, joka estää satulan liukumisen hevosen selässä.

  Satulassa on paikat paneleille, satulan mukana tulee kahdet panelit. 1x solukumi- ja 1x vaahtomuovipanelit. Panelit jakavat painetta ja pitävät satulan irti selkärangasta.

  Useimpien bareback-ratsastushuopien vastinhihnakiinnitykset jakavat paineen vain yhden tai kahden okahaarakkeen kohdalle. Pidempiaikaisessa käytössä tämä on haitallista. Barefoot Lampaanvillasatulan vastinhihnakiinnitykset on asennettu niin, että ne jakavat paineen koko satulan alueelle.

  Barefoot Lampaanvillasatula antaa ratsastajan olla turvallisesti ja tukevasti lähellä hevosta. Sympanova sisäpuolen ansiosta satula pysyy hyvin paikallaan.
  Et tarvitse erillistä satulahuopaa.

  Puhdistus: harjaa irtonainen lika ja karvat harjalla. Kylmäpesu käsin mahdollista – vedä takaisin muotoon, kuivaa tasolla, mutta ei lämmönlähteen päällä.
  Koot full ja pony
  Full: pituus 59cm, etukaaren keskeltä siiven alareunaan 58cm
  Pony/Small: pituus 51cm, etukaaren keskeltä siiven alareunaan 49cm

  Pony/small satula tarkoitettu housukoko 38 ja sitä pienemmille ihmisille.

  Satulaan ei ole laitettu jalustinkiinnityksiä, koska on haluttu estää jalustimien käytön aiheuttama pistekuormituksen syntyminen

  HUOM POISTUVA TUOTE. ENÄÄ MUUTAMA PONIKOKO JÄLJELLÄ!!

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä