Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 9 / 31
  Tuote on lisätty luetteloomme maanantaina, 14. syyskuuta, 2015.

  Barefoot Arizona Nut

  Hinta:  1,369.95€

  Vaihtoehdot:

  Barefootin deluxe western satulamalli!

  Arizona on saanut uudet kuosit päällensä. Kauttaaltaan kuvioidusta nahasta valmistettu Arizona Nut on Barefootin taidonnäyte western satuloiden ystäville. Satula on valmistettu paksummasta ja kovemmasta nahasta jotta kuviointi ollaan saatu tehtyä siihen. Täten Arizona nut ottaa myös huomattavasti enemmän aikaa muotoutuessaan hevosen ja ratsastajan mukaan. Se on kuitenkin edelleen aito rungoton satula ja käyttää VPS painonjakautumissysteemiä kuten kaikki muutkin Barefootin satulat.

  Muista satuloista poiketen Arizona Nut hintaan SISÄLTYY jalustimet ja fenderit! Arizona Nut käyttää normaalia Arizonan special tai physio huopaa. Mahavyönä Arizona nuttiin menee western malliset mahavyöt.

  Barefootin lännensatulat ovat sallittuja mm. pleasure luokan western kisoissa.

  Koko 1: Pituus 58cm
  Istuimen koko noin 35cm
  Suositellaan ihmisille joiden housukoko alle 40

  Koko 2 : Pituus 61 cm
  Istuimen pituus noin 40cm
  Suositellaan ihmisille joiden housukoko yli 42


  Satulan aivan takaosa(takakaaren takana) ei juurikaan painoa välitä hevoseen joten satula voi helposti näyttää liian isolta hevosesi selässä vaikka olisi juuri sopiva.

  Satulan nykyisissä versioissa on mokkanahkainen penkki ensimmäisestä kuvasta poiketen. Nykyinen penkki näkyy hyvin toisissa kuvissa.

  Tilaustuote! Toimitusaika vaihtelee noin 4-8 viikon välissä

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä