Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 1 / 4
  Tuote on lisätty luetteloomme tiistaina, 06. tammikuuta, 2015.

  Barefoot juoksutus- ja terapiaratsastusvyö kahvoilla

  Hinta:  219.95€

  Vaihtoehdot:

  Barefootin valmistama uusi innovatiivinen juoksutusvyö jossa on kahvat. Vyö soveltuu loistavasti perinteisiin juoksutus ja liinaharjoituksiin.
  Kahvat mahdollistavat sen käytön ihan ratsastusvyönä esim. terapiaratsastuksessa. Kahvat ovat kovaa materiaalia sisältä eivätkä lötköt mutta sivuilta auki. Tämä takaa maksimaalisen turvallisuuden ratsastajalle.

  Vyöstä tekee myös erityisen sen muoto. Tässä on otettu huomioon hevosen anatomia ja vyö ei purista säkää hevosella kuten monet muut vastaavat tuotteet tekevät. Hevosen lavat saavat saavat rauhassa liikkua joka takaa parempaa motivaatiota myös hevoselle!

  Vyöhön sopivat tavalliset kouluratsastus mahavyöt. Kahvat saa irti vaihtamalla niiden tilalle tavallisen Barefootin satuloiden etukaaren.

  Pro tip: Tämmöiset ovat todella mukavia kun heittää huovan tms hevosen selkään ja kahvat kiinni niin lähteä köpöttelemään maastoon. Tai sitten erinomainen pikkuratsastajille joilla tasapaino ei vielä riitä satulassa istumiseen. Kahvoista saa todella tukevan ja hyvän otteen. Näin matkustaminen on mukavaa sekä ratsastajalle, että hevoselle.

  Size: 0 (Pony)
  Length from withers to first hole for girthing: 55 cm, last hole: 69 cm
  Size: 1/2 (Cob/Warmblood)
  Length from withers to first hole for girthing: 65 cm, last hole: 85 cm

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä