Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 5 / 31
  Tuote on lisätty luetteloomme tiistaina, 17. syyskuuta, 2013.

  Barefoot Lexington

  Hinta:  899.95€

  Vaihtoehdot:

  Barefootin uusin ja kehittynein koulusatulamalli

  Barefoot Lexington on koulusatuloissa pitkän kehittelytyön tulos. Sen lähtökohdat ovat legendaarisessa Barefoot Londonissa josta sitä on lähdetty muokkaamaan omanlaisekseen rungottomien koulusatuloiden eliittiin kuuluvaksi.

  Barefoot Lexingtonin ominaisuuksia ovat siirretävä jalustinhihnojen kiinnitys, kolmipistekiinnitys vastinhinoille joka saa satulan istumaan entistä paremmin hevosen selkään sekä siirrettävät polvituet. Näillä ominaisuuksilla jokainen saa Lexingtonista juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Lexington on jämäkämpi ja tukevampi kuin edeltäjänsä London. Istuinosa on selvästi syvempi joka takaa tukevan istunnan ratsastajalle

  Mukaan tulee tavallinen etukaari joka sopii suurimmalle osalle hevosista. Erikseen voi hankkia joko leveän, kapean tai pehmeän etukaaren. Etukaaren voi myös poistaa kokonaan tai korvata sen jollain muulla materiaalilla.

  Suosittelemme ehdottomasti Barefootin satuloiden kanssa käytettäväksi Barefootin omia juuri niille satuloille tarkoitettuja huopia. Erikoishuovat maksimoivat painon jakautumisen tasaisesti hevoselle ja näin antavat parhaat tulokset mitä ikinä sitten teetkin ratsain.

  Satulan koko valitaan ihmisen koon mukaan joka yleensä satulaa käyttää, ei hevosen koon mukaan.


  Kuvasta löydät kokotaulukon joka kertoo eri siivekkeen ja satulakokojen eroavaisuudet!
  0 Kokoa ei saatavilla taulukosta poiketen

  Yleensä tilaustuote, toimitusaika 2-3 viikkoa keskimäärin. Hajakokoja/värejä saattaa olla varastossa

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä