Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 6 / 31
  Tuote on lisätty luetteloomme tiistaina, 17. syyskuuta, 2013.

  Barefoot London

  Hinta:  899.95€

  Vaihtoehdot:

  Barefootin suorasiipinen koulusatulamalli pehmeästä nahasta valmistettu.

  Barefootin London on maailmalla mainetta niittänyt rungoton koulusatulamalli. Monet ovat valinneet juuri Londonin yleissatulakseen sen elegantin ulkonäön, pehmeän istuimen ja mahtavan tuntuman takia. Sopii pienehköihin hyppyihinkin erinomaisesti. Myös maastoillessa tuntuu hyvältä pehmeytensä ja mukavuutensa takia niin hevoselle kuin ihmisellekkin.

  Londonin mukana tulee 2 erikokoiset polvituet jotka voi asettaa mieleisiinsä kohtiin satulassa tai vaikka ottaa kokonaan pois. Normaalit kouluvyöt ja jalustinhihnat käyvät tähän malliin.

  Mukaan tulee tavallinen etukaari joka sopii suurimmalle osalle hevosista. Erikseen voi hankkia joko leveän, kapean tai pehmeän etukaaren. Etukaaren voi myös poistaa kokonaan tai korvata sen jollain muulla materiaalilla.

  Suosittelemme ehdottomasti Barefootin satuloiden kanssa käytettäväksi Barefootin omia juuri niille satuloille tarkoitettuja huopia. Erikoishuovat maksimoivat painon jakautumisen tasaisesti hevoselle ja näin antavat parhaat tulokset mitä ikinä sitten teetkin ratsain.


  Satulan koko valitaan ihmisen koon mukaan joka yleensä satulaa käyttää, ei hevosen koon mukaan.

  Koko 0 Satulan pituus noin 45 cm
  Istuimen koko noin 30 cm
  Nyrkkisääntönä suositellaan ihmisille joiden housukoko 34-36 tai alle.


  Koko 1 Satulan pituus noin 51 cm
  Istuimen koko noin 34 cm
  Nyrkkisääntönä suositellaan ihmisille joiden housukoko on 40 tai alle.


  Koko 2 Satulan pituus noin 56 cm
  Istuimen koko noin 39 cm
  Nyrkkisääntönä suositellaan ihmisille joiden housukoko on 42 tai yli.  Yleensä tilaustuote, toimitusaika 2-3 viikkoa keskimäärin. Hajakokoja/värejä saattaa olla varastossa

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä