Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 30 / 31
  Tuote on lisätty luetteloomme torstaina, 24. helmikuuta, 2022.

  Barefoot PRO Lexington

  Hinta:  1,099.95€

  Vaihtoehdot:

  Barefoot Pro - entistäkin parempaa ratsastuskokemusta varten!
  Uusi Pro istuin on kapeampi ja siten auttaa ratsastajaa saavuttamaan pystymmän lonkka-ystävällisemmän istuma-asennon.

  Barefoot Lexington on koulusatuloissa pitkän kehittelytyön tulos. Sen lähtökohdat ovat legendaarisessa Barefoot Londonissa josta sitä on lähdetty muokkaamaan omanlaisekseen rungottomien koulusatuloiden eliittiin kuuluvaksi.

  Barefoot Lexingtonin ominaisuuksia ovat siirretävä jalustinhihnojen kiinnitys, kolmipistekiinnitys vastinhinoille joka saa satulan istumaan entistä paremmin hevosen selkään sekä siirrettävät polvituet. Näillä ominaisuuksilla jokainen saa Lexingtonista juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Lexington on jämäkämpi ja tukevampi kuin edeltäjänsä London. Istuinosa on selvästi syvempi joka takaa tukevan istunnan ratsastajalle.

  Lexingtonissa on tarranauhalla kiinnitettävät Airpump-polvituet, jotka muotoutuvat polviesi muotoon käytön myötä.
  Lexingtonissa vastinhihnat ovat V muotoiset kolmepistikiinnityksellä. Tämä takaa satulan istuvuuden ja muotoutumisen hevosen selkään entistä paremmin.

  Mukaan tulee tavallinen etukaari joka sopii suurimmalle osalle hevosista. Erikseen voi hankkia joko leveän, kapean tai pehmeän etukaaren. Etukaaren voi myös poistaa kokonaan tai korvata sen jollain muulla materiaalilla.

  Suosittelemme ehdottomasti Barefootin satuloiden kanssa käytettäväksi Barefootin omia juuri niille satuloille tarkoitettuja huopia. Erikoishuovat maksimoivat painon jakautumisen tasaisesti hevoselle ja näin antavat parhaat tulokset mitä ikinä sitten teetkin ratsain.


  Yleensä tilaustuote, toimitusaika 2-3 viikkoa keskimäärin. Hajakokoja/värejä saattaa olla varastossa

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä