Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 8 / 14
  Tuote on lisätty luetteloomme torstaina, 07. toukokuuta, 2020.

  Barefoot Syringa-suitset ohjilla (Kuolaimeton)

  Hinta:  109.95€

  Vaihtoehdot:

  Barefoot Syringa kuolaimettomat suitset sopivat kaikkiin ratsastustyyleihin, ja ohjat toimitetaan suitsien mukana. Otsa- ja niskahihnat ovat topattuja, ja niskahihna on tavallista leveämpi, joten ne ovat hevoselle mahdollisimman mukavat. Suitset on koristelty kirjonnalla, joten ne ovat sekä käytännölliset, hevosystävälliset ja nätit.

  Syringa-suitsia voi käyttää niin sidepull-suitsina kuin kuolaimettomina.
  Kuolaimettomana käytettynä ohjat liitetään ristiin meneviin leukahihnoihin. Tällöin esimerkiksi oikean puoleista ohjaa vedettäessä, vasen leukahihna tuottaa kivutonta painetta hevosen vasemmalle poskelle, jolloin hevonen väistää painetta kääntymällä oikealle. Hevosta saa siis ohjattua hyvin vähäisillä ja hellävaraisilla avuilla.

  Suitsia käytettäessä sidepull-suitsina, leukahihnat voi irroittaa kokonaan, ja liittää ohjat suoraan suitsian renkaisiin.

  Kuten kaikkien uusien varusteiden kanssa, kuolaimettomiin suitsiin vaihtaessa kannattaa totuttaa hevonen varusteisiin aidatussa tilassa ennen maastolenkille lähtemistä.

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä