Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 1 / 1
  Tuote on lisätty luetteloomme tiistaina, 08. lokakuuta, 2013.

  Hoofjack mini kavioteline

  Hinta:  279.00€

  Innovatiivinen kavioteline joka on pakkohankinta kengittäjille,eläinlääkäreille ja ihan hevosen omistajille. Helpottaa uskomattoman paljon elämää.

  Yhdysvalloissa valmistettu Hoofjack kavioteline on vihdoinkin saapunut suomeen. Tämä on kaviotelineiden aatelia lukusine tarkoin harkituine ominaisuuksineen.
  Teline koostuu seuraavasti:
  -Kovamuovinen vihreä pohja, joka kestää kolhuja ja kulutusta uskomattomat määrät.
  Pohjaan voidaan joko vaihtaa:
  A)'kaviokuppi' säädettävän tolpan päässä. Kupin yläosa on kestävää, paksua nailonliinaa joten hevonen ei joudu lepuuttamaan ruununrajaansa kovalla metallilla.
  B)Suora kumipäällysteinen tolppa. Tämä on oiva apuvälinen esim raspatessa kavion sivuja tai rasvatessa kavion sivuja.


  Molemmat kuppi+tolppa kuuluvat pakettiin!

  Alusessa on 2kpl magneetteja joihin saa kätevästi ja turvallisesti aina sen hetkiset työkalut joita tarvitsee. Magneetit ovat myös kätevä paikka säilö nauloja ja naulanpäitä.

  Hevoset oppivat todella nopeasti (saman tien yleensä) pitämään kavionsa rauhassa telineessä kun niitä operoidaan. Mukaan tulee 40minuuttia pitkä esittely ja opetusdvd jossa näytetään hoofjacking kaikki ominaisuudet.

  Hoofjack on pakko-ostos jokaiselle joka nostelee hevosen kavioita. Enää ei tarvitse kärsiä selkäkivuista, nykivistä hevosen jaloista, hankalista kavion puhdistuksista jne. Hoofjack todellakin toimii

  Tämä versio on ns. mini versio. Tarkoitettu pienille poneille joille medium on turhan korkea. Pienempi pohja ja pienempi kuppi+tolppa tässä versiossa kuin mediumissa.
  Hoofjackiin saa KAIKKIA osia erikseen varaosina jos jokin sattuu hajoamaan. Ei tarvitse siis ostaa enää koko telinettä pikkuvian takia!

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä