Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 1 / 4
  Tuote on lisätty luetteloomme tiistaina, 17. syyskuuta, 2013.

  Kuolaimettomat Beta suitset *Erikoisvärit*

  Hinta:  119.00€

  Vaihtoehdot:

  HUOM! ERIKOISVÄRISUITSET OVAT TILAUSTUOTTEITA! Toimitusaika 2-6viikkoa!!  Kirkkaanväriset Beta suitset ovat täällä!

  Nämä ovat 'perusmallin' kuolaimettomat suitsista. Käyvät kaikkiin eri tilanteisiin ja sopivat hevoselle kuin hevosellekkin.

  Jokaisen suitsen mukana tulee tulostetut ohjeet käytöstä ja käyttöönotosta. Yleensä ei tarvitse mitään koulutusta tai erityisvalmistelua siirryttäessä kuolaimettomiin suitsiin. Jotkut harvat ratsastajat ovat ilmoittaneet hevosen tuntuvan hieman 'raskaalta' ensimmäisinä viikkoina mutta tunne katoaa ajan kanssa. Usein he huomaavat myös hevosen olevan paremmin koottu jälkikäteen kuin aikaisemmin kuolaimen kanssa.

  Beta on materiaalina uudenlainen synteettinen materiaali. Se on äärimmäisen kestävä ja helppohoitoinen. Beta suitset kestävät vuosien käyttöä. Betasta tehdyt suitset ovat varsin helpot puhdistaa:Heität ne vesisaaviin ja ripustat kuivumaan. Ei tarvitse rasvailuja tai sen kummempia puhdistuksia. Suitset kannattaa aina pudistaa aika-ajoin ettei lika pääse hiertämään hevosen ihoa rikki.

  Koot:
  Large=Full/E-full
  Medium=Cob
  Small=Pony


  Large menee oikeasti isopäiselle suomenhevoselle. Draft on tarkoitettu jättimäisille työhevosroduille! Suitsissa on paljon säätövaraa joten kovin tarkkaa mitoitus ei ole.


  Koko / Niskalenkin pituus / turpahihnan pituus
  Small 74-99 cm / 46-56 cm
  Medium 84-109 cm / 48-61 cm
  Large 97-122 cm / 56-66 cm


  Niskalenkki mitataan turpahihnasta niskan takaa turpahihnan paikkaan. Yleensä turpahihna on se, joka ahdistaa ekana joten sen mittaaminen yleensä riittää

  ¨

  HUOM! ERIKOISVÄRISUITSET OVAT TILAUSTUOTTEITA! Toimitusaika 2-6viikkoa!!

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä