Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 1 / 3
  Tuote on lisätty luetteloomme tiistaina, 17. syyskuuta, 2013.

  Kuolaimettomat nahkasuitset

  Hinta:  179.00€

  Vaihtoehdot:

  'Englantilaiset' kuolaimettomat suitset jotka ovat valmistettu todella laadukkaasta englantilaisesta nahasta.

  Nämä ovat 'englantilaismallin' kuolaimettomat nahkasuitset. Käyvät kaikkiin eri tilanteisiin ja sopivat hevoselle kuin hevosellekkin. Ethän anna hevosesi olla tietämättömyytesi uhri?

  Jokaisen suitsien mukana tulee pieni ohjevihkonen käytöstä ja käyttöönotosta. Yleensä ei tarvitse mitään koulutusta tai erityisvalmistelua siirryttäessä kuolaimettomiin suitsiin. Jotkut harvat ratsastajat ovat ilmoittaneet hevosen tuntuvan hieman 'raskaalta' ensimmäisinä viikkoina mutta tunne katoaa ajan kanssa. Usein he huomaavat myös hevosen olevan paremmin koottu jälkikäteen kuin aikaisemmin kuolaimen kanssa.

  Nämä suitset ovat valmistettu Englannissa laadukkaasta englantilaisesta nahasta. Nahkasuitset ovat alussa hieman kankeat mutta oikeanlaisella hoidolla niistä tulee joustavat ja todella pitkäikäiset. Suitsia tulee hoitaa kuten muitakin nahkatuotteita, eli pestä ja rasvata oikeilla aineilla.

  Huom! Nahkasuitsissa on erilainen kokotaulukko kuin beta suitsissa


  Koko / Niskalenkin pituus / turpahihnan pituus
  Pony 74-94 cm / 46-51 cm
  cob 84-109 cm / 48-56 cm
  Full 94-117 cm / 53-58 cm
  extra full 107-127c cm / 56-64 cm


  Niskalenkki mitataan turpahihnasta niskan takaa turpahihnan paikkaan. Yleensä turpahihna on se, joka ahdistaa ekana joten sen mittaaminen yleensä riittää

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä