Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 3 / 3
  Tuote on lisätty luetteloomme tiistaina, 17. syyskuuta, 2013.

  Kuolaimettomat Beta suitset silmälapuilla

  Hinta:  149.00€

  Vaihtoehdot:

  Bitless Bridle beta suitsien ajomalli silmälapuilla

  Nämä ovat ajomallin silmälapulliset Beta suitset. Muuten aivan identtiset tavallisten BB beta suitsien kanssa mutta näissä kiinteät silmälaput sivuilla mukana.

  Jokaisen suitsen mukana tulee tulostetut ohjeet käytöstä ja käyttöönotosta. Yleensä ei tarvitse mitään koulutusta tai erityisvalmistelua siirryttäessä kuolaimettomiin suitsiin. Jotkut harvat ratsastajat ovat ilmoittaneet hevosen tuntuvan hieman 'raskaalta' ensimmäisinä viikkoina mutta tunne katoaa ajan kanssa. Usein he huomaavat myös hevosen olevan paremmin koottu jälkikäteen kuin aikaisemmin kuolaimen kanssa.

  Beta on materiaalina uudenlainen synteettinen materiaali. Se on äärimmäisen kestävä ja helppohoitoinen. Beta suitset kestävät vuosien käyttöä. Betasta tehdyt suitset ovat varsin helpot puhdistaa:Heität ne vesisaaviin ja ripustat kuivumaan. Ei tarvitse rasvailuja tai sen kummempia puhdistuksia. Suitset kannattaa aina pudistaa aika-ajoin ettei lika pääse hiertämään hevosen ihoa rikki.

  Koot:
  Draft=jättipää (Extrafullista isompi)
  Large=Full/E-full
  Medium=Cob
  Small=Pony


  Large menee oikeasti isopäiselle suomenhevoselle. Draft on tarkoitettu jättimäisille työhevosroduille! Suitsissa on paljon säätövaraa joten kovin tarkkaa mitoitus ei ole.


  Koko / Niskalenkin pituus / turpahihnan pituus
  Small 74-99 cm / 46-56 cm
  Medium 84-109 cm / 48-61 cm
  Large 97-122 cm / 56-66 cm
  Draft 117-145c cm / 61-71 cm


  Niskalenkki mitataan turpahihnasta niskan takaa turpahihnan paikkaan. Yleensä turpahihna on se, joka ahdistaa ekana joten sen mittaaminen yleensä riittää

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä