Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 1 / 7
  Tuote on lisätty luetteloomme torstaina, 11. elokuuta, 2016.

  Barefoot 'Trail' 2-in-1 satulalaukku

  Hinta:  89.95€

  Vaihtoehdot:

  Barefootin valmistama nyloninen satulalaukkujärjestelmä.
  Laukku on valmistettu 600D nylonista polyuretaani pinnoitteella. Se on vettä ja likaa hylkivä. Täysin 100% vedenpitävä ei ole ja jos meinaa vaellusta tms. tehdä rankassa vesisateessa kannattaa hankkia erillinen satulalaukkusuojus. Pienet sateet yms. pysyvät kyllä kivasti ulkopuolella ja sisältö kuivana. Materiaalinsa puolesta laukku on itsessään melko kevyt (1.6kg) ja pehmeän mukautuva mutta kuitenkin kestävä.

  Laukku kiinnitetään satulan takapuolelle hevosen pepun päälle. Kiinnitykseen on 2 pikalukollista remmiä ylhäällä ja remmit alhaalla jotka saa mahavyöhön tms kiinni etteivät laukut hölsky ja hakkaa holtittomasti kovassakaan menossa.

  Laukuissa on irroitettava yläosa jonka alla on pikakiinnikkeillä varustetut lisäremmit. Näihin saa kiinni makuualustaa tai vastaavaa muuta nyssykkää tarvittaessa. Tai yläosan voi ottaa irti jos ei vaan tarvitse reissulle niinpaljoa säilytystilaa. Kaikki laukun osat ovat pehmustetopattuja.

  Mukaan tulee muovinen juomapullo joka sopii mukavasti sille suunniteltuun taskuun. Juomapullo poikkeaa kuvasta olevasta. Siinä on hampailla aukaistava urheilujuomapulloista tuttu korkki.

  Taskujen koot:
  Sivutaskus: korkeus 28cm, leveys 27.5cm, syvyys 9cm max
  Päällitaskus: Korkeus 41cm, leveys 29cm, syvyys 8cm maxAsiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä