Ylös

 1. Edellinen
  Seuraava
  Tuote 8 / 11
  Tuote on lisätty luetteloomme maanantaina, 14. syyskuuta, 2015.

  Lisätäyte Barefoot huopiin

  Hinta:  29.95€

  Vaihtoehdot:

  Barefoot lisätäytepalat Special ja Physiohuopiin.

  Paloilla voi korvata tai lisätopata huopaa tarvittavista kohdista. 3 erilaista palaa erilaisilla ominaisuuksillä. Näitä voi myös yhdistää toistensa kanssa! Näitä voi helposti leikata haluamansa muotoisiksi saksilla.

  Memory foam
  Memory foamin paksuus on 20mm. Sitä suositellaan ratsastajille jotka viettävät pitkiä aikoja hevosen selässä. Myös painaville ratsastajille suositellaan memory foamia. Muovautuu hyvin erilaisiin muotoihin ja palautuu muotoonsa sen jälkeen


  Rubber foam
  Rubber foamin paksuus on 12mm. Melko 'tiukkaa' ja kumimaista tavaraa. Vaimentaa erityisen hyvin iskuja ja äkillisiä liikkeitä. Tällä on myös hyvä tasata satula selkään jos esim etu tai takapäätä vain tarvitsee nostaa.


  PU-Foam
  PU-Foamin paksuus on 15mm. Hieman edellisten risteytys. Pehmeämpää kuin Rubber Foam ja hieman jämäkämpää kuin Memory Foam. Hyvä perustäyte moneen käyttöön!  Tuote myydään aina parina eli tulee 2x täytelevyä (molemmille huovan puolille) ostaessasi tuotteen.

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Jaa tuote

Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google Buzz:ssa Jaa Digg:ssä